Dogsplace, uw hondenopvoeder en begeleider

Hondenopvoeder en –begeleider Dogsplace, advies & begeleiding voor en na de aanschaf van uw hond

 

Vertoont uw hond gedrag dat u niet verlangt? Dan wilt uw viervoeter u ongetwijfeld iets vertellen. Dogsplace in Otegem leert baasjes hun hond te begeleiden met een goede opvoeding. Zo krijgt u later een zeer betrouwbaar en fantastisch huisdier in de plaats. Overweegt u een hond te kopen? Ik bied advies en begeleiding na, maar ook voor de aanschaf van een hond.

Dogsplace helpt u op een positieve manier het beste in uw hond naar boven te halen

 

Ik geloof niet in intimidatie, fysieke straffen en angst om uw hond te trainen. Ik geloof als hondengedragstherapeut wél in een positieve manier, d.i. de taal van uw hond leren begrijpen, stress bij uw hond verminderen, doelen stellen en misverstanden tussen hond en baasje de wereld uit helpen.

 

Met het grootste respect voor hond en baasje leef ik mij in uw thuissituatie in en stel ik me in de plaats van uw hond om signalen en wangedrag te begrijpen en u op weg te helpen naar een goede opvoeding.

Een hond verwelkomen? Dogsplace geeft het alle slaagkansen!

 

U denkt aan gezinsuitbreiding met een hond… Dan staat u wellicht bij het volgende stil: wat is de juiste raskeuze, hoe past een hond in mijn dagelijks leven, waar kan ik best een puppy kopen, hoe zal mijn kind omgaan met de hond, … allemaal vragen waarbij ik u wil helpen. Uw nieuwe hond verdient het om een warm plaatsje in uw gezin te krijgen!

 

Blije baasjes? Blije honden!

 

… en blije honden, blije baasjes natuurlijk! Daar draait het voor mij allemaal om. Meer weten over wat Dogsplace voor u en uw hond kan betekenen? Breng een bezoekje aan de website en volg de Facebookpagina of neem gerust contact op!